Για την επιχείρηση

MyCoffee Hellas

Η εταιρεία Κομμάτας Α&Ι Ο.Ε με διακριτικό τίτλο MyCoffee Hellas δραστηριοποιείται στον κλάδο τον HO.RE.CA. από το 1984, με απόλυτο σεβασμό στην υγεία και την γευστική απόλαυση του πελάτη.  απευθύνομαστε στο χώρο της ho.re.ca. Είμαστε η αποκλειστική αντιπρόσωπος του μεγάλου ιταλικού οίκου Caffe Musetti Spa, καθώς και άλλων κορυφαίων εργοστασίων του εξωτερικού.

Οι υπηρεσίες μας

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο του καφέ μας δείχνει ότι κάθε πελάτης έχει ανάγκη από συμβουλευτική υποστήριξη πριν ολοκλήρωση την επένδυση, η οποία λαμβάνει υπόψη να πλήθος από παραμέτρους, όπως τεχνικές, οικονομικές, χρονικές, εποχικότητας, marketing, επενδυτικές σε σχέση με απόδοση κ.α.

• CONCEPT  Ξεκινάμε με την ανάλυση αναγκών του πελάτη και πως αυτές μεταφράζονται εμπορικά, με υπηρεσίες ή προϊόντα που έχουν συγκεκριμένη ταυτότητα και απευθύνονται σε πλήρως ορισμένα target groups. Η σωστή εμπορική ανάλυση εξασφαλίζει τη καλύτερη απόδοση της επένδυσης.

• ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Η σωστή τοποθέτηση μιας μηχανής καφέ στον χώρο είναι σύμφωνη με όσα υπαγορεύει η εμπορική ανάλυση. Έτσι πετυχαίνουμε και την αισθητική αρτιότητα του χώρου και την λειτουργικότητα της επένδυσης, διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη απόδοση της. Η τοποθέτηση γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία σε ταχείς ρυθμούς και κάτω από αυστηρές προυποθέσεις.

• AFTER SALES Oι υπηρεσίες μας δεν σταματούν με την ολοκλήρωση της πώλησης. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση για την κάλυψη των αναγκών συντήρησης και ανταλλακτικών των μηχανών που θα προκύψουν μέσα από τη χρήση και την πάροδο του χρόνου.

• ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Συνεχώς ερευνούμε την αγορά και προτείνουμε στους πελάτες μας με σκοπό την λειτουργικότητα και την μεγιστοποίηση της αποδόσεως και του ελέγχου των μηχανών.

Στόχος μας είναι να ξεπερνάμε και τις προσδοκίες των δικών μας πελατών. 

Η εγγύηση για έναν τέλειο καφέ